Datornicii rămân fără apă rece, la Drobeta Turnu Severin

Datornicii rămân fără apă rece, la Drobeta Turnu Severin

Angajaţii Secom vor ridica apometrele de la Asociaţia de Proprietari nr.25

 Mâine proprietarii apartamentelor de la Asociaţia de Proprietari numărul 25,  vor rămâne fără apă rece. Societatea de apă şi canal va sista furnizarea apei pentru că datoriile aceste asociaţii sunt vechi de doi ani de zile şi până acum nu s-a observat nici cea mai mică intenţie de a se achita facturile restante

Ştiri pe aceeaşi temă

Asociaţia de proprietari numărul 25, din Drobeta Turnu Severin , nu a mai plătit apa din luna martie 2010, iar datoriile adunate au ajuns la 52.470 de lei. Secom a decis sistarea apei reci după ce  programul de reeşalonare, realizat cu reprezentanţii asociaţiei, şi somaţiile nu au fost  respectate.

„Nu s-a ţinut cont de programul de reeşalonare realizat în luna noiembrie, nu şi-au respectat promisiunile. Vom furniza apa rece doar după ce se vor achita facturile până în luna aprilie 2011”, a declarat Gheorghe Niţoiu, şeful Serviciului Abonaţi din cadrul Secom.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările