Acuzaţii la adresa Spitalului Judeţean Mehedinţi de la rudele unui bătrân decedat

Acuzaţii la adresa Spitalului Judeţean Mehedinţi de la rudele unui bătrân decedat

Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin FOTO Alexandra Georgescu

Un bărbat susţine că bunicul său a murit în faţa Spitalului Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin „ca un câine”, fără ca personalul medical să-i acorde asistenţă medicală.  Conducerea spitalului judeţean spune că situaţia este însă cu totul alta şi că rudele bătrânului au refuzat internarea acestuia, deşi starea pacientului era gravă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bătrânul în vârstă de 79 de ani a fost adus cu ambulanţa  luni, 19 august, la ora 12:47, la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin, cu durere lombară dreaptă cu iradiere anterioară, tulburări micţionale, cefalee intensă greaţă, vărsături şi câteva ore mai târziu a decedat.

În timp ce era investigat situaţia sa a început să se agraveze.  Cu toate acestea, familia a refuzat internarea contrar indicaţiilor medicului, fapt ce a fost consemnat în foaia de observaţie.

Reprezentanţii spitalului spun că  rudele pacientului l-au băgat cu forţa în autoturismul personal în timp ce acesta vărsa sânge, urlând că vor să îl ducă cu ambulanţa acasă.

De cealaltă parte, rudele bătrânului au cu totul altă versiune şi spun că omul a murit din cauza personalului medical.

„Bun... deci l-a luat acasă ...nu au vrut să îi dea salvare( el fiind un om mare şi înalt şi solid),îl trăgea o asistentă de picioare să îl bage în maşina personală şi nu au mai apucat, l-au zbicit şi până la urmă a murit în faţa spitalului ca un caine” , a scris nepotul pacientului decedat pe o reţea de socializare.

VIDEO
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările