Tulcea:Festival „Hendrixperience“ la Cormoran, în Delta Dunării

Iubitorii muzicii sunt invitaţi la o întălnire cu muzica bună a anilor 70 în mijlocul naturii. „Hendrixperience” spun organizatorii, nu este un tribut adus exclusiv lui Jimi Hendrix, ci muzicii de valoare, indiferent că este interpretată în manieră tradiţională sau contemporană, combinată într-un eveniment de weekend.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un adevărat festin al muzicii de calitate se anunţă pentru finele acestei săptămâni în Delta Dunării, la complexul Cormoran de la Uzlina.În perioada 17 – 19 septembrie, Event Plus organizează prima ediţie a Festivalului „Hendrixperience”, un eveniment inspirat de stilul psihedelic, liber şi plin de culoare caracteristic anilor 70’.Cele “3 Days of Freedom” oferă şansa de a reîntâlni vechi prieteni şi de a face cunoştinţe noi, pe fondul a trei zile de concerte, workshop-uri şi întâlniri informale cu muzicieni, impresari, jurnalişti şi autori de carte muzicală, audiţii tematice Jimi Hendrix şi muzica anilor ’70. Alexandru Andrieş, George Baicea, Ernesto Bianchi, Relu Bitulescu, Steve Clarke, Radu Lupaşcu, Aurel Mitran, Cătălin Răsvan şi Sorin Romanescu sunt printre cei ce vor fi prezenţi la prima ediţie a Festivalului Hendrixperience.Ioan Big, iniţiatorul şi managerul de proiect, spune că  a ales aceasta destinaţie datorită sentimentului de libertate pe care îl induce, precum şi posibilităţii de a trăi experienţe inedite.,în afara sferei muzicale. Transferul participanţilor se va aface de la Murighiol,accesul la evenimente, fără cazare, costînd 85 de lei pentru cele trei zile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările