UPDATE A fost găsit şi trupul celei de-a doua fete dispărute. Surorile, de 11 şi 12 ani, au căzut în Dunăre

UPDATE A fost găsit şi trupul celei de-a doua fete dispărute. Surorile, de 11 şi 12 ani, au căzut în Dunăre

FOTO: ISU Tulcea

Trupurile celor două surori au fost găsite joi, 24 iunie. Fetele au fost date dispărute luni în zona portului Isaccea, judeţul Tulcea.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE În jurul orei 13:00, a fost găsit trupul neînsufleţit al celeilalte minore, dispărute luni după-amiază, în zona portului Isaccea. Acesta a fost găsit în aceeaşi zonă ca al surorii ei, fiind recuperat si adus la mal.

ISU Tulcea anunţă că „trupul neînsufleţit al uneia dintre minore, dispărute luni după-amiază, în zona portului Isaccea, a fost recuperat şi adus la mal”.

În acestă dimineaţă, prin apel la 112, s-a anunţat prezenţa unui corp pe Dunăre, la aproximativ 50 de metri de mal şi aproximativ 400 de metri în aval de locul dispariţiei.

„În cursul zilei de azi, 24 iunie a.c., o echipă de marinari a identificat trupul neînsufleţit al uneia dintre cele două minore (12 ani), în timp ce plutea la o distanţă de aproximativ 400 de metri (în aval) de la locul în care ar fi intrat în apă şi la aproximativ 50 de metri distanţă de mal”, transmite IPJ Tulcea.

Căutările continuă pentru găsirea celeilalte fete dispărute.

la faţa locului ISU Tulcea acţionează cu 7 subofiţeri ( 2 scafandri), cu o autospecială de transport scafandri, o ambarcaţiune de căutare salvare (SAR), o barcă pneumatică şi o ambulanţă SMURD şi ISU Constanţa cu 2 subofiţeri (scafandri), cu o autospecială de transport scafandri.

Luni, în jurul orei orei 16.10, printr-un apel la 112, ISU Tulcea a fost solicitat să intervină pentru căutarea a două fete (surori, de aproximativ 11 şi 12 ani) posibil dispărute, în zona portului din oraşul Isaccea.

„Din primele verificări a reieşit că minora de 11 ani ar fi alunecat şi a căzut în apă, iar cea de-a doua ar fi intrat după ea pentru a o scoate la mal”, spun poliţiştii.

Citeşte şi:

Apariţie de senzaţie în Delta Dunării: o căprioară cu doi pui VIDEO

Se reiau căutările celor două surori dispărute în Dunăre. Fata cea mare a sărit în apă să-şi salveze sora mai mică

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările