SMS macabru trimis de tulceanul criminal: „Ţi-am spânzurat copilul, acum mă omor şi eu!“

SMS macabru trimis de tulceanul criminal: „Ţi-am spânzurat copilul, acum mă omor şi eu!“

Cadavrul bărbatului a fost adus la morga din Tulcea

Tulceanul care s-a sinucis după ce şi-a spânzurat copilul în vârstă de doi ani şi-a anunţat telefonic soţia despre intenţiile sale, după care i-a comunicat şi faptul că şi-a spânzurat fetiţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Amănunte şocante ies la iveală în cazul tulceanului din Slava Rusă care şi-a ucis copilul în vârstă de doi ani și jumătate după care s-a sinucis deoarece a fost părăsit de soţia plecată la muncă în Spania. Laurenţiu Mladinţov (31 de ani) şi-a anunţat soţia printr-un SMS de faptul că i-a spânzurat fetiţa şi că se va omorî şi el.

Tragedia de la Slava Rusă: bunicii o jelesc pe fetiţa ucisă de tatăl ei

Vecinii povestesc că soţia bărbatului a fost sunată de rudele din sat după aflarea tragediei, şi că aceasta ar fi povestit la telefon că bărbatul a ameninţat-o în noaptea crimei.
„A sunat-o şi i-a spus că n-o să aibă parte de copil, de viaţă liniştită, şi a blestemat-o. I-a trimis mesaj că îi omoară fata şi că se omoară şi el“, spun vecinii. Femeia a sunat apoi din Spania şi le-a spus rudelor că a primit un mesaj îngrozitor: „Ţi-am spânzurat copilul, acum mă omor şi eu“. Ulterior cele două cadavre au fost descoperite abia în jurul prânzului, deşi aceste discuţii telefonice au avut loc noaptea.

Caz şocant într-un sat de lipoveni din Tulcea: Şi-a ucis bebeluşul, după care s-a spânzurat!

Conform reprezentanţilor Poliţiei Tulcea, bărbatul a fost cercetat anterior pentru furt şi deranjarea ordinii publice. În cursul zile de azi urmează să se efectueze autopsia celor două cadavre, pentru stabilirea oficială a cauzei şi datei morţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările