Delta Dunării, promovată în Germania, Austria şi Elveţia

Delta Dunării, promovată în Germania, Austria şi Elveţia

Delta Dunării (foto arhivă)

O broşură dedicată României va fi distribuită în Germania, Austria şi Elveţia. Broşura va  prezenta destinaţii şi produse turistice specifice României, care o diferenţiază pe piaţa internaţională de turism.

Ştiri pe aceeaşi temă

Delta Dunării va fi promovată prin popularizarea circuitelor culturale, dar şi a turismulului activ şi în natură, manifestat mai ales sub formă de drumeţii şi activităţi de observare a florei şi faunei. Catalogul, care urmează să fie produs în această toamnă, va fi distribuit anul viitor de circa 2.500 de agenţii în Germania, Austria şi Elveţia, spun reprezentanții Ministerului Turismului.
„Promovarea României într-un catalog propriu urmăreşte evidenţierea acelor experienţe turistice cunoscute în termeni de specialitate ca “unique selling points” – cele care diferenţiază oferta naţională pe piaţa internaţională de turism, care pot determina un turist să aleagă pentru vacanţele lor destinaţii româneşti în locul altora“, se mai arată în comunicatul transmis de Ministerul Turismului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările