VIDEO Timişoreanul Flaviu Cernescu uluieşte din nou. A traversat „Poarta geniştilor” de pe Transfăgărăşan

VIDEO Timişoreanul Flaviu Cernescu uluieşte din nou. A traversat „Poarta geniştilor” de pe Transfăgărăşan

Flaviu Cernescu îşi demonstrează curajul pe Transfăgărăşan

Timişoreanul Flaviu Cernescu, cel mai cunoscut practicant de slakline din România, a traversat şoseaua de pe Transfărăgăşan, în zona "Porţii geniştilor"

Flaviu Cernescu, care a ajuns, la începutul anului, în presa din Marea Britanie după ce a trecut cu coarda deasupra unui baraj de 61 de metri, continuă să uimească. După ce a participat la Urban Highline Festival de la Lublin (Polonia), unde participă cei mai pricepuţi dintre slacklineri din Europa, timişoreanul a revenit în ţară în căutarea unor locuri inedite pentru a întinde coarda (slackline) de 2,5 centimetri. 
 
De această dată, Cernescu s-a oprit pe Transfăgărăşan. Şi-a montat coarda la 15 metri înaălţime, peste şoseaua care străbate zona denumită "Poarta geniştilor", unde se află un monument inaugurat în anul 1974, în memoria geniştilor care au lucrat la realizarea Transfăgărăşanului. 
 
Inginerul de 32 de ani a avut de traversat o distanţă de aproximativ 30 de metri.

Flaviu Cernescu s-a născut la Bocşa, însă locuieşte la Timişoara, unde în viaţa de zi cu zi este programator. După jongleriile cu monociclul, realizate la înălţime, Flaviu Cernescu a fost cucerit rapid şi de cel mai nou sport extrem care a pătruns în România: slackline, adică mersul pe coardă la înălţime. 
 
Imiginile surprinse de pe Transfăgărăşan cu camera Go Pro vorbesc de la sine:

Citeşte şi:

FOTO Isprava timişoreanul Flaviu Cernescu din Polonia îţi taie respiraţia

FOTO VIDEO Programatorul timişorean care a uimit Marea Britanie cu pasiunea sa extremă

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările