VIDEO „Barosanul“ care a făcut live pe Facebook la volan numărând banii cu ambele mâini: „Daţi distribuiri ca să fac fănişori şi vă trimit bănişori“

VIDEO „Barosanul“ care a făcut live pe Facebook la volan numărând banii cu ambele mâini: „Daţi distribuiri ca să fac fănişori şi vă trimit bănişori“

Zlato Antal, zis „Barosanu”, le-a „oferit” bani celor care îi distribuie live-ul făcut de la volan FOTO Facebook

Un membru al unui clan de romi, zis Zlato Barosanu, s-a filmat în timp ce citeşte mesaje de pe telefon şi numără bani în timp ce conduce. Imaginile au fost transmise live pe Facebook, iar bărbatul a promis bani celor care distribuie înregistrarea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zlato Antal, zis Zlato Barosanu, un membru al unui clan de romi din Lugoj s-a filmat la volan în timp ce citeşte mesaje de pe telefonul mobil şi numără bani. Imaginile, surprinse cel mai probabil pe o şosea din Franţa, acolo unde bărbatul locuieşte mare parte din timp, au fost transmise live, pe Facebook. Din imagini, se poate vedea cum bărbatul citeşte mesaje primite de la cei care îl urmăresc şi le răspunde.

La un moment, dat bărbatul aflat la volan scoate mai multe bancnote şi le promite câte 50 de euro celor care distribuie înregistrarea şi îi lasă mesaj privat cu adresa la care să trimită sumele. În timp ce „oferă” banii,  bărbatul lasă mâinile de pe volan.

„Cine a dat distribuiri, va primi suta.Voi verifica. Atenţie, nu mă înşelaţi! Daţi distribuiri ca să fac fănişori şi vă trimit bănişori”, spune „barosanul”. Sumele pe care le promite „Zlato” diferă în funcţie de numele celor care distrubuie înregistrarea.

„Bianca – 200 (n.r. euro) că e nume frumos. Florentina – 200 că ai nume de prinţesă. Pătru - 100 că l-ai trădat pe Isus. Daţi distribuire şi trimiteţi adresa în privat”, spune bărbatul în filmare. În 10 ore de la realizarea live-ului, înregistrarea a fost distribuită de peste 1.800 de ori, a adunat 3.600 de comentarii şi 58 de mii de vizualizări.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: