UPDATE VIDEO Doi timişoreni au succes nebun în topurile dance-club din America

O echipă de producători muzicali din Timişoara, care activează sub numele de No Artist No Tracks, face furori peste Oceanul Atlantic. Bănăţenii au un succes fulminant şi au ajuns la vârful topurilor muzicale din SUA.

Ştiri pe aceeaşi temă

No Artist No Tracks s-a născut la Timişoara la iniţiativa compozitorului şi dj-ului Radu Francesco. Încă din copilărie a fost atras de spectacole, urmând cursuri de modeling şi dans. A luat apoi legătura cu muzica electronică, de-a lungul timpului mixând în diferite cluburi din oraşul natal şi din ţară.

Radu nu s-a limitat doar la mixat, ci a început să creeze producţii muzicale.


Tânărul a colaborat cu case de discuri din România, Spania, Anglia şi Italia, iar în 2009 participă la primul eveniment internaţonal în Grecia, la Hoola Hoop. Premiera proiectului No Artist No Tracks a avut loc în cadrul Festivalului Mangalia, pe 12 august, unde a prezentat un concept live inedit prin combinarea stilurilor house, jazz, instrumental, alături de cunoscuta interpretă de jazz Ozana Barabancea. În prezent, componenţii trupei se pregătesc să filmeze primul videoclip la piesa „Say bye” în Muntenegru. Piesa face deja furori peste hotare. În prima săptămână de la lansare în America, a intrat direct în cel mai puternic top dedicat muzicii dance-club.

Top
Piesa  „Say bye” a intrat în cel mai puternic top dance-club din SUA

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările