Unul dintre jucătorii legendari ai Politehnicii Timişoara va juca din nou în alb-violet

Unul dintre jucătorii legendari ai Politehnicii Timişoara va juca din nou în alb-violet

Titi Varga. FOTO: druckeria.ro

Constantin Varga are acum 48 de ani şi este considerat de majoritatea microbiştilor timişoreni drept cel mai bun fundaş stânga din istoria Politehnicii. Titi Varga şi-a făcut un renume de fundaş cu poftă de gol, el marcând 50 de goluri în cele 238 de meciuri jucate în primul eşalon.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Fotbalistul s-a născut la Timişoara şi a evoluat pentru Poli timp de nouă ani, între 1986 şi 1995. Chiar dacă s-a transferat apoi la Dinamo, şi a jucat de-a lungul anilor şi la UTA Arad, suporterii timişoreni îl privesc în continuare cu simpatie şi admiraţie. Începând cu această săptămână, Titi Varga se antrenează alături de ASU Politehnica Timişoara, echipă care evoluează în Liga a 5-a.
 
"E o mare plăcere pentru mine să mă întorc în alb-violet, culorile Politehnicii Timişoara. Îmi doream de mai multă vreme să vin aici, dar aşa a fost situaţia, nu a depins numai de mine. Mă bucur însă că am făcut în cele din urmă acest pas. Cariera mea fotbalistică nu e încheiată. Am jucat permanent, n-am avut nicio perioadă de pauză până acum", a spus Constantin Varga la primul antrenament cu ASU Politehnica, citat de druckeria.ro.
 
Jucătorul care la toamnă va împlini 49 de ani a jucat fotbal constant încă din vremea junioratului, ultima oară evoluând în al patrulea eşalon. "Să fiu sincer, le-am dus dorul suporterilor lui Poli. Pe unde am jucat în ultimii ani, la Peciu Nou sau la Becicherecu Mic, puteai să dai mâna cu toţi spectatorii. Am fost însă la un meci al echipei şi, într-adevăr, e ceva ieşit din comun. E fantastic ce au reuşit să facă suporterii aici. Eu m-am întors în alb-violet cu gândul să ajung cât mai sus cu această echipă. O voi ajuta cât mă mai ţin balamalele", a mai spus Titi Varga.
 
La ASU Politehnica, Varga va fi din nou coleg cu o altă legendă alb-violetă, Iosif Rotariu, care este cu un an mai în vârstă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările