Sorin Udrea şi alţi trei locotenenţi ai săi din Timiş au fost arestaţi pentru 29 de zile

Sorin Udrea şi alţi trei locotenenţi ai săi din Timiş au fost arestaţi pentru 29 de zile

Sorin Udrea în momentul reţinerii, la Chişoda. FOTO: pressalert.ro

Rivalitatea dintre două grupări din oraşul de pe Bega a dus la lupte cu săbii, iar autorităţile au trecut la fapte. După un scandal la sfârşitul săptămânii trecute, Sorin Udrea şi mai mulţi dintre "locotenenţii"  săi au fost reţinuţi. Aseară, Tribunalul Timiş a decis ca Sorin Udrea să fie arestat pentru 29 de zile.

Altături de Udrea au mai fost arestaţi pentru 29 de zile şi alţi trei membri ai grupării sale: Cosma Viorel, Mocanu Stelian şi Caius Gazibara. Avocaţii acestora au declarat imediat recurs. Darius Gazibara şi Ciprian Gavrilă vor fi cercetaţi în stare de libertate, după cum arată pressalert.ro.

Violenţele au izbucnit în luna martie, când Sorin Udrea a avut de suferit în urma unei încăierări cu Jean Crihan şi fraţii Stoiţi, la localul "Lepa Brena". Niciuna dintre părţi nu a depus atunci plângere, iar poliţiştii au încercat să parlamenteze cu cele două grupări pentru ca violenţele să nu escaladeze. Nu au reuşit, însă, şi sâmbăta trecută, trei membrii ai grupării lui Udrea şi-au răzbunat şeful. Ciprian Gavrilă, Caius şi Darius Gazibara l-au atacat pe Tudor Stoiţi în barul Ibiza, acesta alegându-se cu o sabie înfiptă adânc în umăr. Arma albă nu a mai putut fi scoasă decât prin operaţie, iar cele două grupări s-au încăierat inclusiv la Spitalul Judeţean.
 
Cum Sorin Udrea şi o parte dintre "locotenenţii" săi joacă fotbal în Liga a IV-a, la Chişoda, oamenii legii s-au gândit că un meci ar putea fi cea mai bună ocazie pentru a-i lua pe toţi ca din oală. Astfel, mascaţii au descins miercuri seara la terenul de la marginea Timişoarei unde se desfăşura partida Chişoda - Sânnicolau Mare. Agenţii le-au cerut tuturor celor aflaţi pe teren să se întindă la pământ, inclusiv arbitrii şi jucătorii de la Sânnicolau Mare.
 
Sorin Udrea şi încă patru persoane au fost duse ieri la secţie şi au primit iniţial mandat de reţinere pentru 24 de ore. Acuzele aduse sunt: săvârşirea infracţiunilor de contrabandă, şantaj, tâlhărie, tentativă de omor şi vătămare corporală gravă.

CITIŢI ŞI

Mai mulţi interlopi din Timişoara, ridicaţi de mascaţi de pe terenul de fotbal

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările