Scena mută de la Timişoara. Sute de candele ard pe locul unde ar fi trebuit să se defăşuare un festival de rock

Scena mută de la Timişoara. Sute de candele ard pe locul unde ar fi trebuit să se defăşuare un festival de rock

Candele în memoria celor morţi în clubul Colectiv Foto Ş.Both

Sute de candele au fost aprinse în faţa scenei pe care trebuia să se desfăşuare prima ediţie a festivalului Timişoara Rock.

Ştiri pe aceeaşi temă

Timişoara Rock Festival a avut parte de un debut cât se poate de nefericit. Din cele trei zile ale noului festival organizat de municipalitate în Piaţa Victoriei, doar una s-a ţinut. Vineri seara, pe scena din faţa Operei au concertat The Different Class, Implant Pentru Refuz, Pro Musica şi Pasărea Rock. Apoi s-a lăsat liniştea. În urma tragediei de la Bucureşti, din clubul Colectiv, şi declararea celor trei zile de doliu, Primăria Timişoara a anulat concertele de sâmbătă şi duminică.

Conform programului, urmau să concerteze Mere, Weekend Band, Sanctuar, Sonatic şi Zdob şi Zdub (sâmbătă) şi A.L.L. Friends Band, Vest Phoenix Cover şi Phoenix (duminică). S-a decis însă să nu se mai cânte. Scena a rămas la locul ei, boxele, luminile şi ecranele cu led-uri nu au fost strânse. A rămas totul pregătit pentru un concert mut...

Între timp, timişorenii au realizat un loc de pelerinaj, chiar în faţa scenei, unde se aprind candele şi lumânări, se aduc flori în memoria tinerilor care au murit în urma incendiului din clubul Colectiv.

Duminică seara, aproximativ o sută de persoane s-au adunat în Piaţa Victoriei pentru a le aduce un omagiu victimelor tragediei de la Bucureşti. 

Pe aceeaşi temă:

 
 
 
 
 

Incendiu în Clubul Colectiv din Bucureşti. Apelul unui pastor din Timişoara, după drama de la Colectiv: „Nu vă folosiţi de o tragedie pentru a vă face publicitate”

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările