Percheziţii la contrabandiştii de ţigări care acţionau în cea mai modernă piaţă din Timişoara

Percheziţii la contrabandiştii de ţigări care acţionau în cea mai modernă piaţă din Timişoara

Poliţiştii au descins la mai multe adrese din Timişoara într-un dosar de contrabandă cu ţigări FOTO STPF

Poliţiştii din Timişoara au descins vineri dimineaţa la mai multe adrese într-un dosar care  vizează o reţea de contrabandişti de ţigări. Oamenii legii au descins şi în Piaţa Iosefin, cea mai modernă piaţă din oraş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au descins vineri dimineaţa la şapte adrese  de pe raza municipiului. Acţiunea vizează mai multe persoane bănuite de contrabandă cu ţigări. „Acţiunea vizează documentarea şi probarea activităţii infracţionale a 13 persoane cu vârste între 18 şi 45 de ani. Din cercetări a reieşit că, în perioada decembrie 2015 – aprilie 2016, bănuiţii ar fi procurat ţigarete de contrabandă din Serbia şi le-ar fi comercializat ilegal în pieţele de pe raza municipiului Timişoara, prejudiciind, astfel, bugetul consolidat al statului. Pe parcursul investigaţiilor, poliţiştii au constatat 43 de infracţiuni de contrabandă, ridicând în vederea continuării cercetărilor  30.000 de ţigarete”, arată Poliţia Timiş într-un comunicat de presă.

Potrivit aceleiaşi surse, poliţiştii 20 de persoane urmează a fi conduse pentru audieri la sediul Secţiei 3 Poliţie. „Totodată, vor fi efectuate controale şi într-o piaţă de pe raza municipiului, principalul mediu în care s-ar fi derulat activitatea infracţională. La acţiune participă luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale,  tehnicieni criminalişti şi jandarmi”, au mai arătat reprezentanţii IPJ Timiş. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările