O româncă, venită din Italia la volanul unui Range Rover, lăsată în vamă fără maşina de 25.000 de euro

O româncă, venită din Italia la volanul unui Range Rover, lăsată în vamă fără maşina de 25.000 de euro

FOTO Arhivă

O tânără de 29 de ani care venea din Italia la volanul unui Range Rover a rămas fără maşină, autoturismul fiind confiscat de poliţiştii de frontieră la intrarea în ţară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Poliţiei de Frontieră, tânăra de 29 de ani s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Lunga, încercând să intre în ţară la volanului unui Range Rover. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în baza de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia din data de 04.10.2018.

Tânăra în cauză a declarat că a cumpărat autoturismul în luna iunie a anului trecut de la un cetăţean român şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta este căutat de autorităţi. Drept urmare, autoturismul, în valoare de aproximativ 25.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun”, au transmis poliţiştii de frontieră.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările