Minore seduse cu cadouri scumpe şi vândute ca sclave sexuale. Proxeneţii au fost săltaţi de DIICOT

Minore seduse cu cadouri scumpe şi vândute ca sclave sexuale. Proxeneţii au fost săltaţi de DIICOT

FOTO Arhivă

Poliţiştii de la Crimă Organizată, coordonaţi de procurorii DIICOT au descins la mai multe adrese pentru destructurarea unei reţele de traficanţi de carne vie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii au deschis la trei adrese din Timişoara şi Dumbrăviţa pentru destructurarea unei reţele de traficanţi acuzate că racola minore pe care le obliga mai târziu să se prostitueze. Potrivit poliţiştilor, vizate de anchetă sunt patru persoane cu vârsta cuprinsă îăntre 29 şi 35 de ani.  

„În fapt, din mai 2018 şi până în prezent, cei în cauză ar fi racolat tinere de pe teritoriul României, fiindu-le inoculate sentimente afective. Ulterior, pe parcursul relaţiilor, le erau făcute cadouri şi le era prezentat un stil de viaţă îndestulător, pentru ca mai apoi acestea să fie transferate treptat în ţări din vestul Europei, unde ar fi fost obligate să practice prostituţia. Totodată, cei în cauză ar fi postat anunţuri online la rubrica matrimoniale şi ar fi închiriat apartamente în regim hotelier, pe raza municipiului Timişoara, unde le-ar fi obligat pe tinere să practice prostituţia”, arată Poliţia Timiş. Cei patru suspecţi vor fi conduse la sediul DIICOT pentru audieri.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările