FOTO Incendiu la fabrica TRW din Timişoara. 400 de oameni evacuaţi. La faţa locului este şi autospeciala destinată accidentelor nucleare

FOTO Incendiu la fabrica TRW din Timişoara. 400 de oameni evacuaţi. La faţa locului este şi autospeciala destinată accidentelor nucleare

Pompierii de la ISU la fabrica TRW

Pompierii de la ISU Timiş au fost solicitaţi să intervină la stingerea unui incendiu, la multinaţionala TWR, din zona Pădurea Verde.

GALERIE FOTO

Un incendiu a izbucnit marţi la producătorul de componente auto TRW din Timişoara. 
 
Pompierii au trimis la faţa locului şi autospeciala CBRN, destinată intervenţiei în cazul accidentelor chimice, biologice, radiologice sau nucleare. 
 
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Banat, Elena Megherea, 400 de muncitori s-au autoevacuat, dar s-au constituit echipe de căutare pentru identificarea eventualelor persoane surprinse de flăcări. 
 
Focul a izbucnit la un canal tehnologic din secţia de turnătorie, iar în acest moment, incendiul este localizat, fiind eliminat pericolul extinderii la vecinătăţii. 
 
La faţa locului, salvatorii intervin cu şase maşini de stingere, două autoscari şi o ambulanţă SMURD. Se actionează cu nisip si se încearcă pornirea instalaţiei de stingere, existenta in incinta operatorului economic, transmit cei de la ISU. 

Pentru protecţia comunităţilor aflate în proximitatea zonei de manifestare, ISU Timiş a transmis un mesaj de avertizare, prin intermediul sistemului RO-Alert.
 
 
Vă reamintim că în 26 mai 2015, la fabrica TRW a mai avut loc un incendiu violent. Focul izbucnit la fabrica din zona Pădurea Verde din Timişoara şi fumul gros au putut fi văzute de la distanţă. atunci incendiul a izbucnit la etajele superioare ale unei clădiri din incinta fabricii. Nu s-au înregistrat victime.
 

Incendiul de la TRW din 2015

Prima fabrică a TRW a fost deschisă în România în 2004 la Timişoara, unde sunt produse volane îmbrăcate în piele. Fabrica se întinde pe o suprafaţă de peste 3.800 de metri pătraţi şi are peste 900 de angajaţi
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: