FOTO S-au copt portocalele din cel mai nou parc al Timişoarei. Fructele oferă un parfum special şi un joc cromatic aparte

FOTO S-au copt portocalele din cel mai nou parc al Timişoarei. Fructele oferă un parfum special şi un joc cromatic aparte

Iulius Garden

Parcul din Iulius Town Timişoara, care a fost inaugurat anul trecut, în august, a înflorit într-un spectacol al primăverii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prima primăvară a parcului din Iulius Town Timişoara, cu copaci înfloriţi, verdele gazonului şi jocul viu colorat al florilor, este de o frumuseţe aparte.

Din păcate, din cauza restricţiilor datorate epidemiei de coronavirus, locuitorii oraşului nu se pot bucura de această oază. Însă, natura nu a pus pauză şi continuă să îşi etaleze frumuseţea.
 
O prezenţă exotică sunt portocalii, ale căror fructe s-au copt şi oferă un parfum special şi un joc cromatic aparte. 
 
Sunt peste 20 de portocali, aduşi special de la o pepieneră din Italia.  

 
Tot din Italia au fost aduşi şi ceilalţi arbori exotici din parc. Aceştia au înflorit în coroane bogate şi culori pastel. Magnoliile şi-au etalat eleganţa şi frumuseţea, gazonul este de un verde crud, iar arbuştii se întrec în multitudinea florilor. 

 
Şi florile de liliac îşi fac simţită timid prezenţa, cu un parfum îmbietor.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: