Bâlbâieli la deschiderea primului lot din autostrada Lugoj-Deva. De luni seara se poate circula cu 130 km/h

Bâlbâieli la deschiderea primului lot din autostrada Lugoj-Deva. De luni seara se poate circula cu 130 km/h

Autostrada Lugoj-Deva, lotul I

Intrarea pe autostrada de 27 de kilometri se face din satul Pâru via Coştei sau de pe centura Lugojului. Drumul rapid merge până în apropierea localităţii Traian Vuia.

Ştiri pe aceeaşi temă

România mai are de astăzi încă o bucată de 27 de kilometri de autostradă. Primul tronson din şoseaua rapidă care leagă Lugoj şi Deva a fost luată în primire de şoferi. 
 
Inaugurarea a fost pusă sub semnul întrebării după accidentul care a avut loc duminică pe autostrada Orăştie-Sibiu. Aşa se face că o comisie specială a analizat o zi întreagă oportunitatea de a da drumul circulaţiei. Au fost probleme destul de mari în ceea ce priveşte siguranţa rutieră. În special pentru că atât la intrare, cât şi la ieşire se află zone rurale. De altfel, cei care vor să ajungă pe autostradă din direcţia Timişoara au de parcurs câţiva kilometri pe un drum judeţean.
 
Nu s-a mai organizat nicio tăiere de panglică, fără oficialităţi de la Bucureşti, iar reprezentanţii CNADNR au refuzat să facă orice fel de declaraţie.
 
Cu toate astea, circulaţia pe primul lot din autostrada Lugoj-Deva a fost deschisă în această seară, în jurul orei 20.00. Intrarea pe autostradă se face din satul Pâru via Coştei sau de pe centura Lugojului şi merge până în apropierea localităţii Traian Vuia.
 
Primul tronson are zece poduri, 18 pasaje şi a costat peste 700 milioane lei.
 
Autoriţile promit ca lotul doi să fie finalizat până în 2015, când se va putea merge cu maşina de la Lugoj până la Deva.


Citiţi şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările