Amenzi drastice pentru femeia care a aruncat cu urină şi bărbatului care şi-a făcut nevoile pe o casă din Timişoara

Amenzi drastice pentru femeia care a aruncat cu urină şi bărbatului care şi-a făcut nevoile pe o casă din Timişoara

Femeia aruncă cu urină pe poartă FOTO: captură video

Poliţiştii de la IPJ Timiş i-au amendat pe rromii care au făcut un spectacol scandalos înainte de Paşti, pe care l-au şi transmis în direct pe Facebook.

Ştiri pe aceeaşi temă

Femeia a urinat într-o sticlă de plastic, iar apoi, foarte nervoasă, a golit recipientul pe clanţa uşii şi pe interfonul de la intrarea într-o clădire din zona Iosefin. Nici bărbatul ei nu s-a lăsat mai prejos. 
 
S-a descheiat la pantaloni şi a urinat pe clădire. Nu a ţinut cont că de faţă era şi fetiţa lui.

Totul a fost transmis în direct pe Facebook. 
 
După viralizarea înregistrării în mediul online, poliţiştii de la IPJ Timiş s-au autosesizat şi i-au amendat pe scandalagii. 
 
”În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, au fost identificaţi un bărbat, care a fost sancţionat pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 cu suma de 2.000 de lei şi pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 cu suma de 1.000 de lei, şi o femeie, care a fost sancţionată cu suma de 2.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 şi 1.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991”, au transmis cei de la IPJ Timiş. 


Vă mai recomandăm:

Live scandalos pe Facebook. O femeie a aruncat cu urină pe poartă şi pe interfon, bărbatul şi-a făcut nevoile pe casă VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările