Şeful ISU Timiş, scrisoare de mulţumire medicilor după ce a scăpat de COVID: Am trăit momente de neînchipuit

Şeful ISU Timiş, scrisoare de mulţumire medicilor după ce a scăpat de COVID: Am trăit momente de neînchipuit

Lucian Mihoc FOTO Pressalert.ro

Lucian Mihoc, şeful ISU Timiş, s-a infectat cu SARS Cov-2 şi a ajuns în stare gravă la spital. Mai mult, colonelul nu a considerat important să se vaccineze împotriva COVID-19, pentru că nu credea că lui i se poate întâmpla ceva rău.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lucian Mihoc, şeful ISU Timiş, a ajuns la spitalul Victor Babeş din Timişoara cu o afectare pulmonară de 40 la sută. După aproape două săptămâni de stat în spital, colonelul Mihoc s-a vindecat şi a ajuns înapoi acasă. Lucian Mihoc nu a considerat că e important să se vaccineze, pentru că nu credea că lui i se poate întâmpla ceva. După experienţa prin care a trecut, şeful pompierilor din Timişoara face un apel către populaţie să nu ezite să se imunizeze. 
 
Lucian Mihoc a ţinut să transmită o scrisoare de mulţumire medicilor care au avut grijă de el. 
 
„Mie nu mi se va întâmpla. Sunt cuvintele pe care ai vrea să le ascunzi şi să le înghiţi când afli pe pielea ta că ai fost atât de naiv să crezi că viaţa ta nu ar putea vreodată să atârne de un fir de aţă...  
 
Vă adresez toate mulţumirile mele pentru profesionalismul, ataşamentul sufletesc pentru fiecare pacient şi dedicarea de care aţi dat dovadă. Am trăit momente de neînchipuit, am văzut oameni cum se sting în jurul meu, am înţeles cât de preţioasă e fiecare gură de aer şi cum viaţa se poate scurge în minute, iar în urmă să rămână copii, mame, taţi ori fraţi ce-şi plâng neputinţa de a fi putut împiedica deznodământul.  
 
Sunt profund recunoscător că, datorită dăruirii dumneavoastră, întregului personal medical, astăzi mă aflu înapoi lângă familia mea. 
 
În cele aproape două săptămâni cât m-am aflat pe patul de spital, am putut vedea cum dumneavoastră scrieţi istorie, zi de zi, cum faceţi imposibilul, cum smulgeţi vieţi din ghearele morţii cu atâta încrâncenare. Pentru tot ceea ce faceţi între zidurile acestui spital şi poate nu se vede din afară, vă transmit întreg respectul meu şi toată recunoştinţa. 
 
Am înţeles în aceste zile de cumpănă cel mai important lucru: virusul nu va dispărea uşor, însă, dacă nu mai amânăm vaccinul, numărul de infectări va scădea. 
 
După această teribilă experienţă, îmi doresc ca lumea să înţeleagă importanţa imunizării cât mai rapide. Pentru siguranţa fiecăruia dintre noi, pentru cea a familiei şi a celor din jur, dar şi pentru a creşte şansele de revenire la normalitate. 
 
Vă admir şi vă mulţumesc”, a transmis coloneul Lucian Mihoc, şeful ISU Timiş. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările