Jucător de la BC Mureș transferat la Steaua! Află cine părăsește Jungla!

Jucător de la BC Mureș transferat la Steaua! Află cine părăsește Jungla!

Radu Paliciuc pleacă la Steaua București

În ciuda startului foarte slab de sezon, cu eșec pe teren propriu în fața Timișoarei, BC Mureș își permite să se despartă de unul dintre cei mai buni jucători.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fundaşul Radu Paliciuc se va transfera astfel la Steaua Bucureşti. Conducerea clubului BC Mureş a hotărât de comun acord cu jucătorul că la echipa din capitală acesta va avea posibiliatea de a evolua în fiecare partidă. Antrenorul Srecko Sekulovic a ținut să-i mulțumească jucătorului pentru aportul pe care l-a a dus echipei şi i-a urat mult succes la noua sa formaţie.

La rândul său, Radu a ţinut să mulţumească clubului şi oraşului pentru că felul în care a fost tratat. ”Am învăţat foarte multe la Târgu-Mureş, îmi place atomsfera de la meciuri, dar pentru mine se iveşte o ocazie mare, de a juca mai mult. Aş dori să le transmit fanilor BC Mureş salutări şi aş vrea ca ei să-şi susţină echipa în continuare aşa cum au făcut-o şi până acum”, a declarat jucătorul.

Radu Paliciuc nu mai face deplasarea cu echipa la Ploieşti, în vederea meciului dintre BC Mureș și campioana CSU Asesoft.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările