Debut cu dreptul pentru City'us în Uefa Futsal Cup!

Debut cu dreptul pentru City'us în Uefa Futsal Cup!

Mureşenii au câştigat primul meci

Campioana României la futsal, City’us Târgu-Mureş, a debutat cu dreptul în grupa a V-a a UEFA Futsal Cup – Main Round, competiţie găzduită de Sala Sporturilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mureşenii au obţinut o victorie cu 4-1, la pauză 0-0, în faţa campioanei Croaţiei MNK Split. După o primă repriză albă, dominată însă de jucătorii mureşeni, partea a doua a adus şi golurile. Reuşita lui Ignat din minutul 22, cu un şut din afara careului, a fost urmată de cea a lui Matei, care a dus avantajul la 2 goluri, după un şut din unghi, profitând şi de superioritatea numerică a echipei.

Croaţii au redus din handicap, la o fază banală, Osibov deviind cu pieptul şutul unui coechipier, dar victoria celor de la City’us a devenit sigură după golurile lui Mimi Stoica şi Csoma Alpar, din minutele 36 şi 37.

În primul joc al turneului, Marca Futsal a învins cu 6-0 pe Ilves Tampere.

În a doua zi a turneului, programul jocurilor este următorul:
        Ora 17.00 – MNK Split – Marca Futsal
        Ora 19.15 – City’us – Ilves Tampere

În cazul unei noi victorii, City’us îşi va asigura, pentru al doilea an consecutiv, biletele pentru turul următor, Elite Round.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările