VIDEO Ce mai fac românii în carantină: bărbat plimbat în lesă într-un oraş din judeţul Gorj

VIDEO Ce mai fac românii în carantină: bărbat plimbat în lesă într-un oraş din judeţul Gorj

Bărbatul a fost filmat în timp ce imita un căţel

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din oraşul Bumbeşti Jiu, a fost filmat în timp ce plimba în lesă, pe o străduţă din localitate, un bărbat de 45 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
imaginile au fost postate pe Facebok. La un moment dat, bărbatul aflat în lesă începe să înjure, iar o femeie care asista la această scenă spune: „Ce câine needucat ai!“. Cel care ţinea lesa îl asmute asupra celor prezenţi, iar bărbatul începe să latre. Un alt bărbat îl întreaă: „Ai ieşit cu pechinezul afară?“.

Au fost amendaţi 

Poliţiştii s-au autosesizat şi au aplicat amenzi celor doi. „Cei doi bărbaţi,de 35 şi 45 de ani, din Oraşul Bumbeşti Jiu, au fost identificaţi şi sancţionaţi contravenţional de poliţişti, cu amendă în valoare de 200 de lei fiecare, potrivit Legii nr.61/1991,pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice“, a transmis Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările