Tânără decedată în spitalul din Craiova după o cezariană. Nici fătul nu a supravieţuit. Ce spune soţul femeii despre tragedia petrecută

Tânără decedată în spitalul din Craiova după o cezariană. Nici fătul nu a supravieţuit. Ce spune soţul femeii despre tragedia petrecută

Georgiana a murit după o cezariană

Georgiana Negrea, o tânără în vârstă de 27 de ani, care lucra ca asistent medical la Spitalul Orăşenesc Bumbeşti Jiu, din judeţul Gorj, a murit, săptămâna trecută în Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, după o operaţie de cezariană. Din păcate, nici fetiţa nu a supravieţuit. Conducerea spitalului a declanşat o anchetă internă, iar poliţia efectuează cercetări pentru ucidere din culpă. Soţul tinerei asistente este uluit de cele întâmplate.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Între timp au apărut şi primele rezultate ale necropsiei. Potruivit unor surse, tânăra ar fi decedat ca urmare a unei hemoragii, iar fătul din cauza unei hemoragii pulmonare. Conducerea spitalului aşteaptă raportul necropsieişi rezultatul cercetărilor efectuate de oamenii legii pentru a stabili dacă se impune sesizarea Colegiului Medicilor Dolj. 
 
Robert Negrea, soţul Georgianei, este uluit de cele întâmplate, mai ales că nu au existat atenţionări din partea personalului medical că sarcină nu decurge în mod normal şi că ar exista probleme: „Soţia mea şi-a urmărit sarcina ca la carte. Am făcute teste în America. Am făcut teste de trombofilie în Germania. Sarcina a fost urmărită ca la carte, să excludem orice suspiciune. Totul era bine. Şi-a făcut analizele chiar şi cu câteva zile înainte şi nu a ieşit nimic”, a declarat Robert Negrea, soţul tinerei“, a spus soţul tinerei. 
 

Chemată mai devreme faţă de data stabilită 

Robert a mai spus că operaţia de cezariană era programată în luna iunie, dar soţia lui a fost chemată mai devreme fără ca medicul să-i explice motivul: „Sarcina să zicem că era la termen. A fost chemată pentru cezariana asta. Prima dată i s-a dat termenul de 11 iunie pentru a naşte. După ultimul control, din data de 28 aprilie, i s-a spus să sune pe 18 mai pentru a fi programată pentru cezariană. Ceea ce a şi făcut. Pe 20 ne-am prezentat la blestematul spital, la Craiova. Nu ştiu de ce a chemat-o aşa devreme. Asta trebuie să spună doctorul care a putut doar să-mi spună că îi pare rău”.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: