Singura medie de 10 la Evaluarea Naţională în Gorj a fost obţinută de fiul inspectorului şcolar general adjunct

Singura medie de 10 la Evaluarea Naţională în Gorj a fost obţinută de fiul inspectorului şcolar general adjunct

Rezultatele de la Evaluarea Naţională au fost afişate astăzi

Singura medie de 10 de la Evaluarea Naţională din judeţul Gorj a fost obţinută de către Alexandru Ştefan Işfan, fiul inspectorului general adjunct al Inspectoratului Şcoar Judeţean Gorj.

Acesta este elev la Colegiul Naţional Tudor Vladimirescu din Târgu-Jiu. Alexandru Ştefan Işfan a câştigat multe medalii importante la olimpiadele naţionale.
În judeţul Gorj, peste 200 de elevi au obţinut medii între 9 şi 9,99.De asemenea, aproape 800 de elevi au obţinut note între 1 şi 5. Evaluarea Naţională a fost susţinută, în judeţul Gorj, de 2.800 de elevi.
 
„Rezultatele la Evaluarea Naţională sunt mulţumitoare. De obicei, noi am vrrea mai multe. Subiectele le-au dat bătăi de cap copiilor, în special cele de la proba de matematică. Nici la limba română nu se aşteptau l adramă. Procentul este de 67,66 %, un procent asemănător cu cel de anul trecut. Avem 98 de elevi care au luat note între 1 şi 2, precum şi 406 care au luat note între 5 şi 6. Toţi elevii vor fi şcolarizaţi“ Marcela Mrejeru, inspector şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: