PNŢCD Gorj, evacuat din sediu. Partidul nu şi-a mai plătit chiria de trei ani

PNŢCD Gorj, evacuat din sediu. Partidul nu şi-a mai plătit chiria de trei ani

PNŢCD Gorj va fi evacuată din sediu pentru că nu şi-a mai achitat chiria de trei ani

Organizaţia judeţeană Gojr a PNŢCD va fi evacuată din sediul pe care îl deţine în zona centrală a municipiului Târgu Jiu. Filiala condusă de către Matei Catrinoiu nu şi-a mai achitat chiria de peste trei ani.

 
Edilitara Public Târgu Jiu, societatea Consiliului Local care administrează spaţiile în care se află sediile partidelor politice, a acţionat în judecată PNŢCD Gorj, solicitând rezilierea contractului de închiriere şi achitarea datoriilor. Instanţa de judecată a dat câştig de cauză societăţii Edilitara Public: „Admite în partea cererea (...). Obligă pârâtul să plătească în favoarea reclamantei suma de 12.478 de lei, chirie restantă pentru perioada aprilie 2016-ianuarie 2019, precum şi penalităţile de întârziere de 0,1% pe zi de întârziere, conform art. 6 din contractul nr. 428/12.10.2010“, se arată în sentinţa instanţei de judecată. 
 
De asemenea, completul Judecătoriei Târgu Jiu a mai decis rezilierea contractului de închiriere şi evacuarea partidului din spaţiul pe care îl ocupă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: