Hunedoreni aflaţi la cules de trufe, tăiaţi cu săbiile într-o pădure din Gorj. Agresorii au fost prinşi de poliţişti

Hunedoreni aflaţi la cules de trufe, tăiaţi cu săbiile într-o pădure din Gorj. Agresorii au fost prinşi de poliţişti

Conflictul a avut loc la marginea unei păduri

Doi bărbaţi, tată şi fiu, din oraşul Deva, judeţul Hunedoara, au fost bătuţi şi tăiaţi cu săbiile într-o pădure din judeţul Gorj. Aceştia se aflau la cules de trufe.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Evenimentul a avut loc ieri, într-o pădure din Bengeşti Ciocadia. Mai multe persoane au venit cu maşinile de teren şi au început să-i lovească pe cei doi. Tânărul, de 24 de ani, a suferit tăieturi la patru degete de la mâna dreaptă, iar tatăl acestuia a fost lovit în zona capului cu un obiect contondent. Cei doi au ajuns la spital, tânărul fiind transportat la o unitate medicală din Craiova. 
Poliţiştii au identificat doi bărbaţi, bănuiţi de săvârşirea faptelor, care vor fi conduşi la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor. 
„Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, ca urmare a evenimentului produs pe raza comunei Bengeşti Ciocadia, pe un teren forestier, au continuat cercetările în cauză şi au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat, de 34 de ani, din Bumbeşti Jiu, bănuit de săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
 
Acesta, ar fi exercitat acte de violenţă asupra unui tânăr, de 24 de ani, municipiul Deva, judeţul Hunedoara, provocându-i leziuni ce necesită pentru vindecare 30-35 de zile de îngrijiri medicale.
De asemenea, poliţiştii de investigaţii criminale au mai identificat alţi cinci gorjeni, cu vârste cuprinse între 28 şi 47 de ani, care au fost conduşi la sediul poliţiei pentru cercetări, stabilindu-se că aceştia au fost  prezenţi în momentul agresiunii comise asupra celor doi bărbaţi, de 24 şi 50 de ani, din municipiul Deva, judeţul Hunedoara.
Poliţiştii continuă cercetările în cauză pentru identificarea celorlalte persoane care au participat efectiv la săvârşirea faptei“, a precizat Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: