Clubul Energia a cumpărat medicamente de la farmacia fiului preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj

Clubul Energia a cumpărat medicamente de la farmacia fiului preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj

Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj

Marin Condescu, preşedintele clubului Pandurii, a dezvăluit, astăzi, într-o conferinţă de presă, că clubul Energia Rovinari, la care acţionar este şi Consiliului Judeţean Gorj, a cumpărat medicamente de miliarde de lei vechi chiar de la farmacia fiului preşedintelui C.J. Gorj, Ion Călinoiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Condescu susţine că au fost cumpărate medicamente de la farmacia Califarm în valoare de şapte miliarde de lei vechi: „Îmi pare rău că nu am putut să iau medicamente de la farmacia lui Ciurel sau a lui Clinoiu (n.r. - fiul lui Călinoiu deţine un lanţ de farmacii în Gorj). Oricum s-a luat de şapte miliarde de la clubul pe care l-a falimentat. Din informaţiile pe care le am, toată aprovizionarea clubului s-a făcut de la farmacia respectivă. Asta nu înseamnă că e rău. Probabil că au luat cele mai ieftine medicamente ca să ajute clubul. Sunt convins că nu au niciun fel de implicaţii. Poate este doar acţionar, nu şi administrator. Nu am nimic cu cei care, în anumite situaţii, îşi ajută firmele la care au interese să sprijine activitatea sportivă“. În Sala Sporturilor din Târgu Jiu există un banner cu farmacia fiului lui Ion Călinoiu. Condescu spune că clubul Energia Rovinari a ajuns în faliment cu o datorie de peste 45 mniliarde lei. Recent, Consiliul Local Târgu-Jiu a aprobat asocierea într-o nouă asociaţie sportivă, care va urma să preia echipele de handbal şi de baschet, care activează în primele divizii.
 
Călinoiu „Să se verifice aspectele“
 
Ion Călinoiu nu a negat achiziţionarea de medicamente, dar a susţinut că nu se ocupă el de administrarea acesteia: „Nu eu gestionez farmacia. Acuzaţiile pe care le face Condescu le face în cunoştinţă sau necunoştinţă de cauză. Condescu este cercetat într-un dosar penal şi trebuie să-şi probeze nevinovăţia. Pot să se verifice aceste aspecte în legătură cu farmacia, dacă s-au luat medicamente. Clubul nu e în faliment. Clubul are datorii istorice şi poate că s-au făcut când de la energia şi plecau bani către echipa de fotbal“. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările