Cum a ajuns Complexul Energetic Oltenia să scoată la mezat proprietăţi imobiliare foarte valoroase. Pierderile colosale raportate de compania de stat

Cum a ajuns Complexul Energetic Oltenia să scoată la mezat proprietăţi imobiliare foarte valoroase. Pierderile colosale raportate de compania de stat

Hotelul „Maiami“ din Târgu Jiu va fi concesionat

Complexul Energetic Oltenia (CEO), compania de stat care este unul dintre cei mai mari producători de energie electrică din România, a scos la vânzare sau concesionare mai multe dintre unităţile turistice pe care le deţine, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Hotelul „Maiami“ aflat în zona centrală a municipiului Târgu Jiu este scos la concesiune în schimbul unei sume de peste 300.000 de lei pe an. Acesta nu poate fi vândut pentru că este pus gaj la un împrumut bancar.

Hotel aflat în Rânca, scos la vânzare

De asemenea, conducerea CEO intenţionează să scoată la vânzare Cantina Restaurant şi Baza de Tratament din staţiunea Săcelu, precum şi 37% din Hotel „Mina“ din staţiunea Rânca. Compania mai deţine cantine şi apartamente în Turceni şi Rovinari, care vor fi şi acestea vândute. Motivul invocat este că toate aceste unităţi nu sunt profitabile şi generează pierderi.

CEO a înregistrat în 2018 pierderi de 1,1 miliarde de lei şi a anunţat tot o situaţie negativă pe primele şase luni ale anului 2019.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: