Consilier local învoit din arestul la domiciliu de către instanţă pentru a depune jurământul

Consilier local învoit din arestul la domiciliu de către instanţă pentru a depune jurământul

Tiberiu Nicolae Logăscu a cerut voie instanţei de judecată să meargă şi să depună jurământul

Un consilier local al comunei gorjene Peştişani, care a fost ales pe lista PNL, a cerut voie instanţei de judecată pentru a depune jurământul.

Inginerul silvic Tiberiu Nicolae Logăscu este arestat la domiciliu într-o amplă anchetă privind furturile şi defrişările de arbori din zona Peştişani. Acesta a solicitat încuviinţarea instanţei pentru a putea participa la şedinţa de constituire a Consiliului Local pentru a depune jurământul. „Admite cererea formulată de inculpatul Logăscu Tiberiu Nicolae. În baza art. 221 alin (6) C.pr. pen., permite inculpatului Logăscu Tiberiu Nicolae să părăsească imobilul din comuna Peştişani, sat Peştişani, judeţul Gorj, şa data de 22.10.2020, pentru a-şi exercita obligaţia de a depune jurământul pentru funcţia de consilier local al comunei Peştişani, între orele 14,00 şi 16,00. Se comunică organului desemnat cu supravegherea pentru a dispune măsurile corespunzătoare situaţiei. Definitivă“, a stabilit o instanţă a Tribunalului Gorj. 
 

Ce acuzaţii i se aduc inginerului silvic 

 
Inginerul silvic Tiberiu Nicolae Logăscu este arestat la domiciliu până pe data de 12 noiembrie. Acesta este unul dintre cei şase inculpaţi din dosarul penal instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. Acesta este acuzat că a primit mită un autoturism BMW seria 7 de la patronul unei fabrici de cherestea, pentru a facilita tăierile ilegale de arbori de pe raza unui ocol silvic privat din comuna Peştişan. 
 
Inginerul silvic este acuzat de fals intelectual, folosirea fără drept a instrumentelor speciale de marcat în formă continuată, complicitate la tăiere nelegală de arbori şi complicitate la furt de arbori. 


Vă recomandăm să mai citiţi:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările