Cerere neobişnuită la o primărie din Gorj: îi solicită primarului să-i returneze şpaga pe care susţine că a dat-o pentru a fi angajat

Cerere neobişnuită la o primărie din Gorj: îi solicită primarului să-i returneze şpaga pe care susţine că a dat-o pentru a fi angajat

Primarul comunei Albeni, Ionuţ Stan                                                                    FOTO: Facebook

Irinel Cotojman, angajat în postul de asistent medical comunitar în cadrul Primăriei comunei Albeni, din judeţul Goprj, a depus o cerere neobişnuită.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Acesta îi cere primarului localităţii, Ionuţ Stan, să-i returneze şpaga pe care susţine că a dat-o pentru a fi angajat. Irinel Cotojman a fost angajat în cadrul Primăriei Albeni în anul 2018. „Vă rog a-mi aproba prezenta cerere prin care solicit în mod direct să-mi restituiţi sumele de bani pe care le-aţi cerut de-a lungul celor aproximativ trei ani de când sunt angajat la UAT Albeni.
 
Sumele pe care mi le datoraţi sunt următoarele:
- 3.000 Euro pentru angajarea mea în data de 06-11-2018, orele 18,00, în locaţia Câmpu Mare;
- 1.000 de lei + 20 litri vin alb în data de 02-07-2019; 
- 500 de lei banii mei pe care i-aţi pretins în schimbul semnării actelor pentru sporul COVID-19;
- Cât credeţi de cuviinţă dumneavoastră să-mi daţi pentru cele şase luni în care am muncit la vila d-voastră din Târgu Jiu. 
 
Cu această ocazie vă informez că o să-mi dau demisia pe loc în momentul în care o să-min recuperez aceşti bani“. 
 
Irinel Cotojman a depus şi o plângere penală împotriva primarului Stan cu privire la şpăgile pe care le-ar fi dat. De asemenea, în spaţul public au apărut o serie de înregistrări video în care primarul Stan recunoaşte că s-au dat bani pentru o angajare. 
Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj nu a comunicat nimic în legătură cu acest dosar penal.

„Adevărul“ a încercat să obţină un punct de vedere de la primarul comunei Albeni, dar acesta nu a putut fi contactat. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările