Bărbat aflat în cârje, lovit cu piciorul în cap. Are şanse reduse de supravieţuire

Bărbat aflat în cârje, lovit cu piciorul în cap. Are şanse reduse de supravieţuire

Ionuţ Monea are şanse minime de supravieţuire

Un gorjean în vârstă de 47 de ani are şanse minime de supravieţuire, după ce a fost lovit cu piciorul în cap de către un tânăr din oraşul Rovinari.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ionuţ Monea, din comuna Fărcăşeşti, s-a întors săptămâna trecută din Germania, unde se aflase la muncă. Suferise un accident de muncă şi nu mai putea să lucreze. Gorjeanul se deplasa cu ajutorul cârjelor. El trebuia să îşi viziteze fiul, dar a mers înainte la un bar din Rovinari. Aici l-a întâlnit pe Ionel Mihai Birică, de 29 de ani, din localitate. Acesta i-a cerut să-i facă cinste cu o bere, dar şi o sumă de bani. Între cei doi a avut un schimb de replici, iar Birică l-a lovit cu piciorul, deşi Monea era în cârje şi nu se putea apăra.

„Trebuia să ne vedem, dar s-a dus la un local să bea o bere sau un suc. Era în cârje. S-a întânit cu agresorul. Acolo s-a întâlnit cu agresorul, care i-a cerut o bere şi bani. Tatăl meu a refuzat şi când a vrut să plece au avut un schimb de înjurături. Agresorul s-a ridicat de pe scaun şi l-a lovit cu piciorul în faţă, deşi i-a spus să nu-l lovească pentru că este bolnav. A căzut şi s-a lovit cu capul de bodură în faţa localului“, a povestit Robert Monea, fiul victimei.
 

Şanse de supravieţuire minime 

Ionuţ Monea a rămas întins pe caldarâm. Agresorul său s-a speriat şi a sunat la ambulanţă. Bărbatul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti, unde a fost operat, dar şansele de supravieţuire sunt minime deoarece are un hematom.
 
„A sunat la ambulanţă când a văzut că este inconştient. Tatăl meu este în stare gravă la Spitalul Bagdasar Arseni. A fost operat, dar medicul mi-a spus că nu are şanse de supravieţuire“, a mai precizat Robert. 

Agresorul a fost arestat prevenitv

Ionel Mihăiţă Birică a fost reţinut, în aceeaşi zi de poliţiştii gorjeni, iar instanţa Judecătoriei Târgu-Jiu au admis, vineri 4 octombrie, propunerea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, sub acuzaţia de vătămare corporală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările