Aproximativ 100 de elevi din Gorj au intrat în izolare după ce au participat la un banchet în Braşov. Trei dintre ei, diagnosticaţi cu COVID-19

Aproximativ 100 de elevi din Gorj au intrat în izolare după ce au participat la un banchet în Braşov. Trei dintre ei, diagnosticaţi cu COVID-19

Trei dintre elevi au avut rezultate pozitive la testul de COVID-19

Aproximativ 100 de elevi din judeţul Gorj, care au fost în tabere organizate în Braşov şi peLitoral, se află în izolare la domiciliu, după ce unul dintre ei a fost testat pozitiv cu noul tip de coronavirus.

 
Este vorba de elevi de la Şcolile gimnaziale „Constanstin Săvoiu“ şi „Alexandru Ştefulescu“, care au participat şi la banchetul de absolvire a clasei a VIII-a. În urma testărilor, alţi doi elevi au fost depistaţi pozitiv. 
 
Printre elevii intraţi în izolare este şi fiica lui Ciprian Florescu, fost prefect şi candidat PSD la Primăria Târgu Jiu. Direcţia de Sănătate Publică Gorj a impus şi contacţilor copiilor să stea în izolare. Astfel s-a ajuns în situaţia ca Ciprian Florescu să rămână izolat până vinerea următoare. 
 

Peste 1.100 de cazuri de Coivid-19 în judeţul Gorj 

De sâmbătă şi pânbă duminică au fost înregistrate 38 noi cazuri de îmbolnăvire. Interesant este că cele mai multe teste positive au fost în laboratoarele din sistem privat. 11 rezultate pozitive au fost depistate în laboratorul din sistemul public, iar 27 în laboratoarele din sistemul privat

De la începutul pandemiei, 1105 persoane din judeţul Gorj au fost confirmate cu COVID-19 din care: 817 sunt vindecate, externate si la domiciliu, iar 42 persoane au decedat. 

Vă mai recomandăm să citiţi

 

S-a vindecat de COVID-19, dar a făcut infarct la duş şi a murit la trei ore de la externarea din spital

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările