VIDEO Tinerii care schingiuiesc un cal, în atenţia poliţiei. Între timp, cazul a făcut vâlvă pe internet

VIDEO Tinerii care schingiuiesc un cal, în atenţia poliţiei. Între timp, cazul a făcut vâlvă pe internet

Poliţia din Găeşti s-a autosesizat în acest caz şi a deschis un dosar penal pe numele unui tânăr de 18 ani

„Isprava" unor tineri din Dâmboviţa a scandalizat reţelele sociale. Patru tineri din comuna dâmboviţeană Crângurile s-au filmat în timp ce schingiuiau un biet cal care era pus să tragă la o căruţă a cărei roată era blocată de un stâlp din beton. Totul s-a întâmplat în prima zi de Crăciun, iar tinerii se distrează copios pe seama animalului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Calul e ţinut de căpăstru de un puştan şi lovit cu bestialitate cu biciul, de către un alt tânăr. Pe fundal, se aud înjurături. 
 
Atât de lovit este bietul animal, încât cedează şi cade în genunchi. Imaginile au ajuns pe internet, pe pagina de Facebook a unui dintre tinerii care au filmat întreaga scenă.
 
Poliţia din Găeşti s-a autosesizat în acest caz şi a deschis un dosar penal pe numele lui Popa Florian Adrian, în vârstă de 18 ani - cel care loveşte cu biciul. El este acuzat de săvârşirea infracţiunii de schingiuire a animalelor şi riscă de de la trei luni la un an de închisoare sau amendă cuprinsă între 1.000 şi 3.000 de lei, potrivit art. 25, lit e, din legea 205/2004.
 
Iubitorii de animale s-au scandalizat în urma acestui caz şi au anunţat că vor depune plângeri penale pe numele celo patru. 
 

Mesaje dure primite de făptaşi 

"Şi te întrebi care-i animalul, ei sau calul? O amendă cât 10 salarii ar fi potrivită"
 
"Asta trebuie să fie caz de puşcărie! Nu zic să-i înfunde în închisoare 10 ani, dar măcar 6 luni - 1 ani să primească! Doar cu puşcărie îi educi pe ăştia, trebuie să ştie de frică, altfel vor continua să-şi bată joc de animale". 

"Aceştia sunt "tinerii frumoşi şi liberi" din România lui Herr Joiannis, herr Ciolhoshy şi promovaţi în politică după ce au călcat cu cizmele pe cadavrele de la Colectiv-Pionierul, pentru a se înşală că nişte hoţi şi tâlhari la conducerea ţării. Javrele astea de "tineri nemernici" ce nu pot fi consideraţi oameni, sunt în afară chiar de regnul animal. Sunt monştri, sunt diavoli, sunt nimic. Sper că autorităţile şi ONG-urile non sorosiste să aibă în vedere că sunt şi ele bune la ceva". 
 
"Ţară asta are nevoie de nişte educaţie cu armă la ceafă. Astfel de cocalari reprezintă un pericol naţional, deoarece se înmulţesc şi distrug identitatea poporului. Această este pătură socială iliesciană menită să ne decidă viitorul. Avem nevoie de încă 20 de ani cel puţin de cultură civică obligatorie în şcoli că să ne redresăm că naţiune". 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările