Un hotel de 4 stele, din Munţii Bucegi, se alătură protestului „România vrea autostrăzi”

Un hotel de 4 stele, din Munţii Bucegi, se alătură protestului „România vrea autostrăzi”

Ştefan Mandachi, autorul protestului, a anunţat că va inaugura primul metru de autostradă din Moldova pe 15 martie, la ora 15.00.

Hotelul Peştera, din Munţii Bucegi - zona Padina, se alătură protestului „România vrea autostrăzi” iniţiat de omul de afaceri Ştefan Mandachi (patronul restaurantelor Spartan), astfel că, în data de 15 martie, de la ora 15:00, îşi va suspenda activitatea pentru 15 minute.

„Ne alăturăm şi noi protestului #RomâniaVreaAutostrăzi şi vom suspeda activitatea Hotelului Peştera vineri 15 Martie 2019 la ora 15.00 pentru 15 minute. Sperăm ca pe lângă mult promisa Autostradă Bucureşti-Braşov, să avem Drumul TransBucegi deschis permanent. Avem nevoie de 4 benzi Bucureşti-Târgovişte aşa cum avem nevoie de drumul asflatat TransCarpatica: Moroeni-Padina-Moeciu. 
 
Şi mai este ceva important: pe 15 Martie vom face fix 1 an de când Staţiunea Turistică Peştera-Padina a fost atestată prin Hotărâre de Guvern ca Staţiune de Interes Naţional. Pentru mine coincidenţele sunt de bun augur, poate că acest protest va determina Autorităţile să facă din nou ce trebuie!”, a scris pe pagina sa de Facebook, Valentin Calcan, patronul hotelului.
 
Manifestul antreprenorului Ştefan Mandachi are aproape un milion de vizualizări pe Facebook. Mişcarea a câştigat rapid o mulţime de adepţi, de la antreprenori, la oameni simpli. 
 
Primul metru de autostradă din Moldova a fost construit pe un teren agricol situat pe raza comunei Bosanci a judeţului Suceava. Primarul localităţii susţine că investiţia a fost făcută fără autorizaţie de construire, pe un teren care nu-i aparţine afaceristului din Suceava. Ştefan Mandachi respinge toate acuzaţiile.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările