Un bărbat care a aruncat un sac plin cu găini moarte la marginea pădurii a primit o lecţie de neuitat VIDEO

Un bărbat care a aruncat un sac plin cu găini moarte la marginea pădurii a primit o lecţie de neuitat VIDEO

FOTO: Grigore Gheorghe / Facebook

După ce mai multe primării din judeţ au fost amendate de Garda de Mediu Dâmboviţa pentru munţii de gunoaie descoperite pe câmpuri sau la marginea pădurilor, unele administraţii au trecut la fapte. Fie au ridicat gunoaiele, fie au identificat făptaşii şi le-au trimis gunoiul la poartă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aşa se face că un bărbat din Cobia, care a aruncat câţiva saci cu găini moarte şi alte mizerii la marginea pădurii de la Arsuri, a reprimit „coletul”, la poartă, dar şi o amendă în plic.
 
Poliţiştii locali găeşteni au scotocit printre deşeurile aruncate în pădure şi l-au găsit pe poluator, căruia i-au dus acasă găinile moarte şi gunoiul pe care le pitise în saci de rafie printre arbori. Bărbatul şi-a primit gunoiul, dar a fost amendat şi cu 5.000 de lei.
 
„Aceşti nesimţiţi îşi bat joc de noi şi de natură.  Vom proceda la fel cu toţi cei care vor fi prinşi. Nu iertăm pe nimeni. Trebuie să ne implicăm cu toţii, că altfel nu se stârpeşte acest flagel niciodată”, a spus primarul Grigore Gheorghe, care face un nou apel la populaţie să sune imediat Poliţia Locală la numărul de telefon 0756.064.076 atunci când sunt martorii unor astfel de nereguli.
 
De asemenea, un alt bărbat a fost prin în flagrant de Poliţia Locală din Găeşti în timp ce descărca o căruţă cu moloz pe islazul oraşului. Individul a fost obligat să încarce mizeria în atelajul cu care venise şi să plătească o amenda în valoare de 5.000 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările