Teatrul Tony Bulandra participă cu „Salonul nr. 6” la două festivaluri din Coreea de Sud

Teatrul Tony Bulandra participă cu „Salonul nr. 6” la două festivaluri din Coreea de Sud

Echipa artistică şi tehnică a spectacolului „Salonul nr. 6”, după A.P. Cehov, în regia lui Dumitru Acriş, care călătoreşte alături de ei, a plecat înspre Coreea de Sud, unde va susţine cinci reprezentaţii în două importante festivaluri de teatru.

 
Echipa Teatrului Tony Bulandra participă la cea de-a 9-a ediţie a DipFe (Daejeon International Play Festival) şi a 3-a ediţie a ST-BOMB (Seoul Theater Bomb – Festival Internaţional de Teatru Experimental). 
 
„Turneul se va încheia pe data de 11 noiembrie. Până atunci, urmăriţi pagina oficială a teatrului (@TeatrulTonyBulandra) pentru trasmisiuni live din Daejeon şi Seul, ce vor fi realizate de trimisul nostru special, interpretul medicului Andrei Efimovici din „Salonul nr. 6”, actorul Liviu Cheloiu! Pe data de 6 noiembrie li se va alătura şi managerul Teatrului Tony Bulandra, Mihai Constantin Ranin, care a fost invitat la Universitatea Kyonggi din Seul pentru a susţine un seminar academic despre principiile care stau la baza teatrului est-european”, se arată într-un comunicat al Teatrului Tony Bulandra. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările