Saga continuă. Traficanţii de droguri din Târgovişte, luaţi ca din oală de mascaţi. 28 mandate de aducere VIDEO

Saga continuă. Traficanţii de droguri din Târgovişte, luaţi ca din oală de mascaţi. 28 mandate de aducere VIDEO

Decesul celor doi tineri la Festivalul Saga, din Bucureşti, a dat naştere unui val de controale în multe judeţe din ţară. DIICOT Dâmboviţa a făcut, joi, 9 iunie, mai multe percheziţii în Târgovişte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmboviţa, sprijiniţi de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, au efectuat 8 percheziţii domiciliare, în Târgovişte, la persoane bănuite de trafic intern de droguri de risc şi  mare risc şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive.
 
În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit şi indisponibilizat 3.000 de lei, 620 de euro, aproximativ 50 de grame de materie vegetală, susceptibilă a fi cannabis, 15 grame de ciuperci cu efect halucinogen, un cântar de precizie, o tabletă şi 16 telefoane mobile.
 
Totodată, poliţiştii pun în executare 28 de mandate de aducere pentru audieri.
     
„Activitatea infracţională a fost documentată în perioada 2019 – iunie 2022 de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, împreună cu procurorul de caz, şi a vizat un grup infracţional, alcătuit din 7 persoane, cu vârste cuprinse între 21 şi 37 de ani. Persoanele sunt bănuite că ar fi procurat şi vândut droguri de risc şi mare risc, dar şi substanţe cu efect psihoactiv către diverşi consumatori, preponderent din municipiul Târgovişte, dar şi din alte localităţi din judeţ”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.


Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Unităţii Centrale de Analiză a Informaţiilor din cadrul Poliţiei Române.
 
La activităţi au participat şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa şi Grupării de Jandarmi Mobilă Ploieşti.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările