Saga continuă. Traficanţii de droguri din Târgovişte, luaţi ca din oală de mascaţi. 28 mandate de aducere VIDEO

0
0
droguri tgv

Decesul celor doi tineri la Festivalul Saga, din Bucureşti, a dat naştere unui val de controale în multe judeţe din ţară. DIICOT Dâmboviţa a făcut, joi, 9 iunie, mai multe percheziţii în Târgovişte.

Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmboviţa, sprijiniţi de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, au efectuat 8 percheziţii domiciliare, în Târgovişte, la persoane bănuite de trafic intern de droguri de risc şi  mare risc şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit şi indisponibilizat 3.000 de lei, 620 de euro, aproximativ 50 de grame de materie vegetală, susceptibilă a fi cannabis, 15 grame de ciuperci cu efect halucinogen, un cântar de precizie, o tabletă şi 16 telefoane mobile.

Totodată, poliţiştii pun în executare 28 de mandate de aducere pentru audieri.

     

„Activitatea infracţională a fost documentată în perioada 2019 – iunie 2022 de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, împreună cu procurorul de caz, şi a vizat un grup infracţional, alcătuit din 7 persoane, cu vârste cuprinse între 21 şi 37 de ani. Persoanele sunt bănuite că ar fi procurat şi vândut droguri de risc şi mare risc, dar şi substanţe cu efect psihoactiv către diverşi consumatori, preponderent din municipiul Târgovişte, dar şi din alte localităţi din judeţ”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Unităţii Centrale de Analiză a Informaţiilor din cadrul Poliţiei Române.

La activităţi au participat şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa şi Grupării de Jandarmi Mobilă Ploieşti.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Cum se consumau droguri chiar sub nasul profesorilor din Găeşti. O reţea de traficanţi şi de consumatori, pusă la punct în liceu

Reţea de traficaţi de droguri, cu ramificaţii în 4 licee din Târgovişte, destructurată de DIICOT

Mai multe - Târgovişte

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite