Rectorul Oros, lăsat din nou fără bani de mochetă

Rectorul Oros, lăsat din nou fără bani de mochetă

UVT a cerut primăriei 15.000 de lei, reprezentând 50% din valoarea totală a mochetei, însă consilierii s-au opus acestui proiect în şedinţa extraordinară a CLM

Universitatea Valahia nu a primit nici acum banii pentru mocheta inscripţionată pentru care rectorul Călin Oros şi-o doreşte atât de mult pentru Corpul "K" al Universităţii Valahia. Consilierii locali nu au fost de acord, pentru a doua oară consecutiv, cu împrumutul de 15.000 de lei nesesar cumpărării mochetei.


Universitatea a cumpărat deja o parte din mochetă şi aşteaptă în continuare banii de la Consiliul Local. 
 
Rectorul UVT a declarat pentru "Adevărul" că vrea să schimbe mocheta din Corpul "K" şi să o înlocuiască cu una personalizată. Pe această mochetă ar urma să apară siglele UVT, a Consiliului Judeţean şi a Primăriei Târgovişte şi ar urma să fie amplasată în sala de conferinţe.

 
UVT a cerut primăriei 15.000 de lei, reprezentând 50% din valoarea totală a mochetei, însă consilierii s-au opus acestui proiect în şedinţa extraordinară a CLM. 
 
"Acestă mochetă înseamnă o mochetă pe care să apară siglele UVT, CJ Dâmboviţa şi a Primăriei. Ne bazăm pe un parteneriat cu cele două instituţii care prevede colaborarea în orice domeniu. Suntem într-o situaţie mai dificilă din punct de vedere financiar pentru a o cumpăra singuri şi atunci am apelat la sprijin. Avansul l-am plătit noi. M-aş bucura ca cei care ţin la UVT şi la acest oraş să ne ajute. În momenmtul în care ai musafiri din toată lumea şi văd acea mochetă personalizată, dă bine", a declarat pentru "Adevărul", rectorul UVT, prof. Călin Oros.

 
 
PE ACEEAŞI TEMĂ:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările