FOTO Centenarul Marii Uniri, în şcolile dâmboviţene

FOTO Centenarul Marii Uniri, în şcolile dâmboviţene

Cadrelele didactice au organizat această acţiune în încercarea de a dezvolta în rândul copiilor sentimentul de apreciere şi respect faţă de istoria poporului român

Manifestările dedicate Centenarului Marii Uniri s-au intensificat în toate şcolile dâmboviţene, în ultimele zile. Miercuri, elevi, profesori şi părinţi ai elevilor de la Şcoala "Coresi" din Târgovişte au organizat "Parada România 100”.

Traseul paradei a fost Bulevardul IC Brătianu - Bulevardul Regele Carol I - Bulevardul Mircea cel Bătrân - Piaţa Mihai Viteazul şi retur.
 
Cadrelele didactice au organizat această acţiune în încercarea de a dezvolta în rândul copiilor sentimentul de apreciere şi respect faţă de istoria poporului român. Elevii au realizat un drapel din baloane colorate. 
 
De asemenea, elevii de la Şcoala Gimnazială “Radu cel Mare” din Târgovişte au împărţit tricolorul trecătorilor, ca simbol al Centenarului. 
 
În acest fel, elevii au vrut să demonstreze că sunt mândri de identitatea lor şi că sunt bucuroşi să împărtăşească cu ceilalţi onoarea acestor momente.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările