Fetiţă de 10 ani, spulberată de o şoferiţă, în Gheboieni. „Era cu pisicuţa în braţe. Pisicuţa a murit şi ea“

Fetiţă de 10 ani, spulberată de o şoferiţă, în Gheboieni. „Era cu pisicuţa în braţe. Pisicuţa a murit şi ea“

Foto C.S.

O fetiţă de numai 10 ani a fost spulberată de o şoferiţă în vârstă de 35 de ani. Accidentul a avut loc în localitatea dâmboviţeană Gheboieni, pe DN 72 A. Fata abia ieşise din curte, moment în care a fost luată în plin de maşină. Micuţa a murit pe loc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fetiţa de numai 10 ani a ieşit, cu o pisicuţă în braţe, din curtea părinţilor săi, din localitatea dâmboviţeană Gheboieni, acolo unde au o seră de flori. 
 
Nu a băgat de seamă că din dreapta venea o maşină şi a fost lovită în plin de şoferiţă. Părinţii ei, tatăl inginer şi mama educatoare, sunt în stare de şoc. Vestea a căzut ca un trăsnet peste ei.
 
„E un drum periculos aici, este circulaţie foarte mare. Cu viteză se circulă. Uitaţi pisica, era cu pisicuţa în braţe. Pisicuţa a murit şi ea. 
 
Iubea foarte mult animalele. Fetiţa era în curtea patronilor”, spun sătenii.
 
Şoferiţa este şi ea în stare de şoc. Poliţiştii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.
 
Foto C.S. 
 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările