DSP Dâmboviţa începe testarea personalului din toate centrele rezidenţiale pentru persoane vârstnice

DSP Dâmboviţa începe testarea personalului din toate centrele rezidenţiale pentru persoane vârstnice

Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa a extins, începând cu data de 22 aprilie 2020, acţiunea de testare pentru depistarea COVID-19, a personalului din toate centrele rezidenţiale pentru persoane vârstnice din judeţul Dâmboviţa.


În această primă etapă va fi testat personalul aflat în autoizolare preventivă la domiciliu, conform Ordonanţei militare numărul 8/2020. 
 
„Pentru această acţiune, au fost mobilizate mai multe echipe de specialişti din cadrul instituţiei noastre, care printr- un efort considerabil, până la acest moment, au reuşit să preleveze probe de la peste 200 de angajaţi ai acestor centre. Precizăm că această acţiune a fost demarată în scopul prevenirii apariţiei unor focare iar reluarea activităţii acestora, va fi permisă numai după obţinerea rezultatului negativ al probei recoltate. DSP Dâmboviţa supraveghează cu toată responsabilitatea activitatea din aceste centre pentru batrâni, ţinând cont de faptul că beneficiarii acestora reprezintă o categorie vulnerabilă şi, totodată, monitorizează cu atenţie evoluţia fiecărui caz înregistrat în judeţul nostru”, se arată într-un comunicat al DSP Dâmboviţa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările