Depozit de cauciucuri din curtea Remat Dâmboviţa, lovit de trăsnet VIDEO

Depozit de cauciucuri din curtea Remat Dâmboviţa, lovit de trăsnet VIDEO

FOTO: ISU Dâmboviţa

Târgoviştenii s-au trezit în miros de cauciuc ars, deoarece un depozit de cauciucuri din curtea Remat Dâmboviţa a fost lovit de un trăsnet. Focul a fost stins de pompierii de la ISU.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
„În cursul acestei dimineţi, în jurul orei 4:20, pompierii de la Detasamentul Târgovişte au intervenit pentru stingerea unui incendiu la un centru de reciclare din Târgovişte pe strada Laminorului. 
 
La locul incendiului pompierii au constatat că ard deseuri din cauziuc pe o suprafaţă de circa 100 mp”, a precizat ISU Dâmboviţa. 
 
Incendiul a fost localizat de pompieri şi se acţionează în continuare pentru lichidarea acestuia, întrucât mai sunt mici focare care fumegă.
 


FOTO: ISU Dâmboviţa
 

Dâmboviţa - Cod Portocaliu

 
Judeţul Dâmboviţa este vizat de un cod portocaliu valabil din 6 iulie, ora 12:00, până în 7 iulie, ora 12:00.
 
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis mesaj de avertizare meteorologică. Sunt vizate fenomene de instabilitate atmosferică accentuată, cantităţi însemnate de apă şi vijelii.
 
În intervalul menţionat vor fi averse torenţiale, vijelii (rafale de peste 70...80 km/h), frecvente descărcări electrice şi grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantităţile de apă vor depăşi local 35-40 l/mp şi pe arii restrânse 50-80 l/mp.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările