Incendiu de amploare. 50 de hectare de vegetaţie uscată şi pădure ard în Vrancea VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Focul a ajuns în zona de pădure FOTO: ISU Vrancea
Focul a ajuns în zona de pădure FOTO: ISU Vrancea

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri: de la ISU Râmnicu Sărat, de la ISU Vrancea şi localnici de la SVSU Sihlea.

UPDATE: Incendiul din comuna Sihlea a fost lichidat. Au ars aproximativ 25 ha vegetaţie uscată şi circa 51 ha pădure, litieră şi coronament. În continuare zona este asigurată de SVSU Sihlea.

Pompierii intervin cu efective sporite pentru a pune capăt unui incendiu care se manifestă violent în comuna Sihlea. Acolo ard 50 de hectare de vegetaţie uscată, iar focul s-a extins şi la o pădure din apropiere, existând riscul să se aproopie şi de alte obiective.

La intervenţia de la Sihlea, ISU Vrancea acţionează cu următoarele forţe de intervenţie: 6 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 1 atv, 2 autospeciale de prima interventie si comandă, 1 autocamion multirisc si 1 autospecială de transport persoane şi victime multiple. ISU Buzău intervine cu 1 autospecială de stingere cu apă si spumă, 1 autospecială de primă interventie si comandă şi 1 cisternă de 10 t.

Totodată, la faţa locului intervin SVSU Sihlea si SVSU Gugeşti, fiecare cu câte 1 autospecială de stingere, SVSU Obrejiţa, Serviciul Salvamont cu 2 atv si Ocolul Silvic Dumitreşti, cu 20 lucrători.

incendiu

Incendiu în Vrancea

Vă mai recomandăm:

Prima misiune de stingere a pompierilor români în Grecia. Au intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie izbucnit lângă Atena

Un lan de grâu din Galaţi, în flăcări. O ţigară aruncată ar fi sursa incendiului care a distrus 100 ha  VIDEO
 

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite