Aplicaţie Android disponibilă pentru Arhiepiscopia Târgovişte. Este a doua din ţară după ce a Patriarhiei Române

Aplicaţie Android disponibilă pentru Arhiepiscopia Târgovişte. Este a doua din ţară după ce a Patriarhiei Române

Aplicaţia conţine cele mai noi ştiri, rugăciuni, cântări religioase, precum şi calendarul ortodox 2017

Arhiepiscopia Târgoviştei este în pas cu tehnologia. Pentru a fi mai aproape de credincioşi, preoţii din Dâmboviţa vor avea la dispoziţie aplicaţia "www.arhiepiscopiatargovistei.ro" pentru telefoane cu sistem de operare Android. Noul "loc" de rugăciune a fost construit cu ocazia sărbătorii Sf. Ier. Nifon, Patriarhul Constantinopolului şi Mitropolitul Ţării Româneşti, care va are loc pe vineri, 11 august.

Potrivit Arhiepiscopiei Târgovişte, acesta este prima aplicaţie de ştiri religioase din judeţul Dâmboviţa, şi a doua din ţară, după cea a Patriarhiei Române (Basilica), care oferă, în timp real, în condiţii grafice de înaltă calitate, într-un format optim, bine adaptat nevoilor de comunicare contemporane şi cu un bogat conţinut multimedia, informaţii despre viaţa şi activitatea bisericească din comunitatea noastră locală.
 
Aplicaţie android, actualizată zilnic
   
"Împreună cu noutăţile vieţii religioase din Eparhia noastră, site-ul nostru oferă celor care-l consultă şi calendarul ortodox oficial, editat de Eparhia noastră. Aplicaţia este actualizată cu mare rapiditate, în aşa fel încât utilizatorii să poată fi conectaţi în permanenţă la toate evenimentele importante ale vieţii bisericeşti, locale şi naţionale. Site-ul eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviştei reprezintă un instrument de comunicare modernă, facilă şi rapidă, un mijloc de informare pentru toţi cei ce sunt interesaţi de viaţa spirituală şi culturală din istorica Cetate de Scaun munteană şi doresc să facă cunoscute faptele de bunătate şi solidaritate creştină, pentru a fi urmate de cât mai mulţi şi a contribui, astfel, la aprofundarea civilizaţiei creştine a iubirii", precizează Arhiepiscopia într-un comuncat de presă.
 
Aplicaţia conţine cele mai noi ştiri, rugăciuni, cântări religioase, precum şi calendarul ortodox 2017. Secţiunea ”Mănăstiri şi schituri” din cadrul capitolului ”Organizare Administrativă” poate constitui un adevărat ghid turistic pentru pelerinaje. 
 
De asemenea, este prezentată activitatea culturală şi filantropică a Arhiepiscopiei Târgoviştei atat prin fotografii cât si prin videoclipuri.
  
Puteţi downloada aplicaţia aici.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările