Adio restricţii! Complexul de Nataţie deschide ştrandul şi bazinul de înot

Adio restricţii! Complexul de Nataţie deschide ştrandul şi bazinul de înot

Complexul Turistic de Nataţie din Târgovişte este pregătit pentru distracţie, iar petrecerile de vară vor fi date începând din acest weekend.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Ştrandul s-a redeschis pentru toată lumea, iar veştile bune nu se opresc aici. Conform normelor în vigoare, va fi permis accesul simultan unui număr maxim de 1978 de clienţi.  
 
De asemenea, pentru triajul epidemiologic şi completarea chestionarului specific, Complexul de Nataţie a amenajat un pavilion special, la intrarea în ştrand. 
 
Accesul se va face direct, în limita locurilor anunţate!
 
 
De asemenea, după o lungă aşteptare, bazinul olimpic se redeschide publicului, începând de luni, 7 iunie. Accesul este permis exclusiv în baza unei programări telefonice prealabile la numărul 0757.093.152, în limita numărului maxim de locuri admise prin prevederile legale şi cu respectarea regulilor de distanţare. 
 
Conform normelor în vigoare, completarea declaraţiei pe propria răspundere şi măsurarea temperaturii corporale sunt obligatorii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările