VIDEO Profesor filmat în timp ce agresa un elev care a întârziat la oră. Reacţia directorul: „Prea s-a făcut o tragedie“

VIDEO Profesor filmat în timp ce agresa un elev care a
întârziat la oră. Reacţia directorul: „Prea s-a făcut o
tragedie“

Agresiunea a fost surprinsă de un coleg al elevului agresat de profesor

Un incident în care un profesor pensionar îl agresează pe un elev care a întârziat la oră a fost filmat într-un liceu privat din municipiul Suceava.

Ştiri pe aceeaşi temă

Agresiunea s-a produs în Liceul Teoretic Filadelfia, din municipiul Suceava. Momentul în care dascălul îl agresează pe elevul care a întârziat la cursuri a fost filmat de un coleg al victimei. În imagini se vede cum profesorul cu părul alb îl înşfacă de gulerul de la haină pe tânăr şi-l întrebă „unde umbli?”.

Colegii au sărit în apărarea elevului agresat. L-au scos pe tânăr din mâinile dascălului şi au încercat să aplaneze conflictul. 

Conducerea şcolii a început o anchetă în acest caz. Directorul Ioan Bădeliţă a spus că incidentul nefericit s-a produs în timpul unui atelier de Educaţie Tehnologică. Elevii implicaţi sunt în clasa a VII-a.


„Am vorbit cu profesorul, i-am dat o mustrare scrisă. Profesorul este în vârstă, cu multă experenţă la catedră. Elevul a întârziat, iar profesorul a reacţionat greşit. I-am pus în vedere că dacă se mai repetă va trebui să ne despărţim. Profesorul lucrează la noi din toamnă. El predă Educaţie Tehnologică. I-am atras atenţia cu privire la limbajul lui colorat. Atitudinea nu a fost cea mai bună. Nici elevii nu meritau felicitaţi pentru că au întârziat la oră. Prea s-a făcut o tragedie. Ei n-aveau voie să folosească telefoanele”, a arătat Ioan Bădeliţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: