Cât va sta la închisoare un român care a încercat să-şi ucidă soţia. Bătăuş notoriu, a înjunghiat-o pe femeie de mai multe ori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paul Gurzău şi femeia pe care a încercat s-o ucidă FOTO Facebook.com
Paul Gurzău şi femeia pe care a încercat s-o ucidă FOTO Facebook.com

Cunoscut drept o persoană violentă, tânărul şi-a agresat soţia şi cu alte ocazii. La sfârşitul anului 2019, a fost la un pas de a o omorî pe femeia cu care are un copil în vârstă de doi ani.

Paul Gurzău, un tânăr de 24 de ani din Zalău, a fost condamnat în această săptămână, de către magistraţii Tribunalului Sălaj, la patru ani de închisoare cu executare pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor asupra unui membru al familiei.

În speranţa unei pedepse mai mici, inculpatul a cerut schimbarea încadrării juridice a faptei în vătămare corporală, însă judecătorii au respins ca neîntemeiată cererea. Soluţia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Agresiunea a avut loc în 21 decembrie 2019, când tânărul şi-a revărsat nervii asupra femeii cu care are un copil de doi ani, a pus mâna pe un cuţit cu lama de 17 centimetri şi i-a aplicat patru lovituri în zona toracică.

Victima în vârstă de 20 de ani a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean din Zalău, dar având în vedere starea gravă în care se afla, medicii au decis transferul acesteia la Spitalul de Pneumoftiziologie din Cluj-Napoca.

Cunoscut drept o persoană violentă, tânărul şi-a agresat soţia şi cu alte ocazii. Din cauza violenţelor la care era supusă, în primăvara anului trecut tânăra a cerut Judecătoriei Zalău să emită un ordin de protecţie, însă ulterior s-a răzgândit şi a renunţat la solicitarea făcută.

Citiţi şi:

Tânăr atacat cu un cuţit în timp ce se certa cu o prietenă. Cine a fost agresorul

Un adolescent a încercat să-şi omoare vecinul cu furca. Pedeapsa pe care i-au aplicat-o judecătorii

ZalăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite