VIDEO Un individ care a vrut să fie primar a făcut un scandal uriaş în centrul unui oraş din România: „Nu-mi luaţi voi oxigenul. Am dreptul la sănătate”

VIDEO Un individ care a vrut să fie primar a făcut un scandal uriaş în centrul unui oraş din România: „Nu-mi luaţi voi oxigenul.
Am dreptul la sănătate”

FOTO: stirisuceava.net

Gheorghe Nedea a candidat independent la funcţia de primar al municipiului Suceava, la alegerile de pe 27 septembrie. Sâmbătă, 18 octombrie, doi poliţişti locali i-au cerut să respecte hotărârea CJSU, privind obligativitatea purtării măştii de protecţie în aer liber, adoptată în contextul creşterii alarmante de numărului de infectări în Suceava. Tânărul a făcut un scandal monstru, pe care l-a transmis live pe contul său de Facebook.

Incidentul s-a produs sâmbătă, în zona centrală a municipiului Suceava, unde Gheorghe Nedea s-a întâlnit cu un echipaj al Poliţiei Locale.

Poliţiştii i-au cerut să respecte prevederile hotărârii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, nr. 45/2020, privind obligativitatea purtării măştii de protecţie şi în aer liber, pe raza municipiului Suceava, unde rata de infectare cu SARS-COV-2 a ajuns la 2,7 la mia de locuitori.

Gheorghe Nedea a refuzat categoric. A intrat live pe contul său de Facebook şi a transmis scandalul pe care l-a făcut, în încercarea disperată de a-i intimida pe poliţiştii locali.

Fostul candidat la Primăria Suceava a ţipat cât l-a ţinut gura că îi sunt încălcate drepturile la viaţă şi sănătate.

„Nu vreau să mă supun ordinelor dumneavoastră. Mie, în aer liber, nu îmi ia dreptul la sănătate. Cu ce drept îmi iei dreptul la viaţă? Merg cu dumneavoastră în instanţă, am dreptul la sănătate. Luaţi-vă actul de identitate şi faceţi borş cu el. 

Sunt Gheorghe Nedea. Constituţia României îmi garantează dreptul la sănătate. Eu nu vă voi supune lui Lungu (n.red primarul municipiului Suceava), este legea lui Lungu. De ce primarul Lungu îmi interzice dreptul la sănătate? OMS spune că trebuie să poarte mască doar cei bolnavi. Voi contesta amenda. Nu voi purta niciodată mască în aer liber”, a spus Gheorghe Nedea.

În tot acest timp, poliţiştii locali i-au luat datele din actul de identitate şi i-au explicat că, pe de o parte, încalcă hotărârea care instituie purtarea obligatorie a măştii de protecţie în spaţiile închise şi deschise ale oraşului, şi, pe de altă parte, şi a perturbat ordinea şi liniştea publică. În final, scandalagiul a încasat amenzi în valoare de 2.500 de lei, pe care, sigur, le poate contesta în instanţă.

Vă invităm să citiţi şi:

ANALIZĂ Vioara a doua în sondaje şi fără niciun as în mânecă - cum mai poate câştiga Donald Trump alegerile?

Neo-naziştii slovaci au atacat clădirea Guvernului de la Bratislava, după ce premierul a anunţat că vrea să testeze aproape toată populaţia de COVID-19

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările